DET SKAL VÆRE ENKELT Å EIE BIL

Vi på Autosenteret vet at det ikke bare er morsomt å eie en bil, selv om man skulle ønske at det var det. Vi har derfor flere tilleggstjenester som kan hjelpe deg på veien til et enklere bilhold, og at det få utført service og reparsjoner skal gå så smidig som mulig.

For verkstedtime, bestill her:

Riis Bilglass

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med over 200 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger. Vi samarbeider naturligvis med alle forsikringsselskapene i Norge slik at vi ordner alt papirarbeide for deg.

SE MER

LAKK OG KARROSERI

Vi kan billakkering

Har du vært uheldig? Hvis du først har vært uheldig, skal du huske på at alt kan rettes opp. Om det er den minste ripe i lakken til nær totalhavari,så tilbyr vi full utbedring av karosseriskader og lakkering.

DEKKHOTELL

PERSONBIL

LAST OG BUSS

Dekkhotell

Dekkene dine har det best på vårt dekkhotell når de ikke er i bruk. Vi utfører hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig og oppbevarer de trygt innendørs.

LES MER

Dekkteam

Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam. Vi lever kvalitet og service.

LES MER

Skadegaranti

Skadegaranti – uansett årsak
Skulle du som privatkunde f. eks punktere et dekk eller kjøre inn i en fortauskant i løpet av garantitiden, utbedrer vi skaden eller gir deg nytt dekk – uten at det koster deg noe.

LES MER