Bilverksted

Vi på Autosenteret vet at det ikke bare er morsomt å eie en bil, selv om man skulle ønske at det var det. Vi har derfor flere tilleggstjenester som kan hjelpe deg på veien til et enklere bilhold, og at det å få utført service og reparsjoner skal gå så smidig som mulig.

Book time

Service

En bil som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. En service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk. Vi hjelper deg med service og vedlikehold på din bil.

Book service

EU-kontroll

Trenger bilen din EU-kontroll?
Hos oss kan du bestille EU-kontroll hos dyktige og profesjonelle mekanikere. Vi utfører EU-kontroll på alle merker.

Book EU-kontroll

Delbetaling

Ønsker du å dele opp betalingen din?
Ta kontakt så hjelper vi deg!

Ring oss

Leiebil

Har du bilen på verksted kan du booke rimelig leiebil til oss.
Sett igjen bilen og kjør videre til dine gjøremål. Lever i barnehagen og dra på jobb.

Du kan også levere leiebil / hente bilen din etter stengetid. Levering / henting av nøkler og betaling gjøres i vår Sharebox i inngangspartiet.

 

Pris: 375,- pr dag – ink. bom og drivstoff

Book time og leiebil

Elbil

Du kan nå ta service eller reparasjon på el- og hybridbilen din på vårt elbil-sertifiserte verksted. Er bilen dekket av nybilgaranti – gjelder denne også etter service hos oss.

Book service elbil

MECA VEIHJELP

Når du tar service hos oss, er ett års MECA Veihjelp inkludert. Alltid.

 

For deg som bileier er det viktig å vite at du kan ferdes trygt rundt i egen bil, uten fare for at den skal stoppe opp. Det kan allikevel være mange årsaker til at man noen ganger er uheldig og får et stopp. Da er det spesielt viktig at bilen er dekket av MECA Veihjelp som sikrer at både du og bilen din blir plukket opp – kostnadsfritt.

Ring oss