BILVASKEANLEGG

Firmaavtale Ring oss

BILVASK

Hos oss får vasket bilen døgnet rundt, betal med mobil eller bankkort. Vi har både selvvask og automatvask, alt levert fra Holta Haaland, som er markedsledende på bilvask i Norge.

Våre mest populære vaskeprogram:

Premium Polering              349,-
Premium uten polering     299,-
Gullvask                               249,-
Sølvvask                              199,-

SELVVASK

Vi har to romslige selvvaskestasjoner

Tilgjengelige programmer:

Avfetting

Skumforvask

Høytrykk m/sjampo

Skumbørste

Høytrykk/avspyling

Høytrykkvoks

Avrenning

EGEN BILPLEIEAVDELING

Hos oss får vasket bilen døgnet rundt, betal med mobil eller bankkort. Vi har både selvvask og automatvask, alt levert fra Holta Haaland, som er markedsledende på bilvask i Norge. Vi har også egen bilpleieavdeling, om du ønsker «det lille ekstra». Her kan vi tilby, innvendig rens, støvsuging, polering, rubbing, coating etc.

Få «nybil»- følelsen

Autosenteret tilbyr komplett bilpleie for alle bilmerker. Vi har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske tjenester til din bil. Ta vare på bilen din med polering eller lakkforsegling. Vi utfører alt fra enkel utvendig og innvending vask til grundig rens og fornyer. Utvendig vask utføres både i maskin og som håndvask. Tekstilrens og impregnering, samt fjerning av små riper og andre skader i lakken. Rens og sliping av lykter for bedre og klarere lys. Luftrens innvendig gir bedre lukt og fjerner bakterier.