Historie

Autosenteret er en lokal eid bilforhandler med lang historie. Siden slutten av 80-tallet når vi stiftet firmaet, har det gått i bil. Vi har vokst og utviklet oss i takt med markedet i over 30 år. Fra å være 1-2 ansatte de første årene, har det gradvis gått oppover og i dag teller vi over 35 ansatte i våre lokaler på Vikhammer. Det er vi stolte av!

I mars 2020 flytter vi inn i splitter nye lokaler på Sveberg og tar med det, et steg videre i utviklingen av selskapet. Et komplett bilanlegg for fremtiden, som skal komme både ansatte og kunder til gode.

Du skal vite at vi er opptatt av å gi personlig og god kundeservice. Som kunde skal du føle deg verdsatt og ivaretatt. Vi hjelper deg med alt som omhandler bil og vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd – vi kan din bil!

Med et bredt utvalg av ulike bilmodeller, toppmoderne utstyr og ikke minst svært dyktige ansatte, kan vil tilby deg kvalitet og service, både ved bilkjøp og verkstedbesøk. Vi samarbeider med kjente aktører både i inn- og utland, så du skal være sikker på at du og bilen er trygg i våre hender.